Alles over het Vermogen van Danny de Munk

Ooit werd hij bekend als straatschoffie uit een arm arbeidersgezin, maar in werkelijkheid ziet de wereld van Danny de Munk er heel anders uit. De man die de meesten kennen van zijn rol als Ciske de Rat heeft het namelijk prima voor elkaar. Maar levert je dat ook een miljoenenvermogen op?

Is Danny de Munk miljonair?

Laten we maar direct met de deur in huis vallen. Het vermogen van Danny de Munk zal je wellicht wat tegenvallen. In 2019 maakte de zanger in een interview bekend niet extreem rijk te zijn geworden van zijn successen. “Ik ben absoluut geen miljonair. Maar dat hoeft ook niet van mij. Ik vind het veel belangrijker om gelukkig te zijn met mijn vrouw en kinderen dan om veel geld te hebben.”

Danny de Munk vermogen

Wat verdient Danny de Munk?

Onderzoek van het blad Party wijst uit dat Danny de Munk één bedrijf op zijn naam heeft staan. Hij werkt onder de holding 1+1=4 B.V. Dat bedrijf is in 2012 opgericht en had in 2021 een eigen vermogen van zo’n 460.000 euro. En dat Danny in die jaren lekker verdiende, blijkt wel uit het feit dat dat vermogen een jaar later met ruim 166.000 euro was gegroeid. Ruim anderhalve ton per jaar verdienen, dat is natuurlijk wel lekker.

Danny de Munk geld

Danny verdient zijn geld voornamelijk met zingen. De 54-jarige Amsterdammer vraagt bijvoorbeeld bijna 5000 euro voor een optreden van een uurtje. Uiteraard ben je dan wel afhankelijk van hoe vaak je geboekt wordt, maar dat tikt toch lekker aan. Daarnaast speelt hij ook in musicals en is hij acteur. Misschien ken je hem wel van de legendarische serie All Stars, waar hij de rol van Bram vertolkte. Of misschien van het slappe aftreksel daarvan: All Stars & Zonen.

Er is in de tussentijd echter een aantal dingen gebeurd, die grote invloed hebben gehad op zijn vermogen. Er werd aangifte gedaan tegen Danny de Munk. Een vrouw met wie hij in het verleden heeft gewerkt, beweerde verkracht te zijn door Danny. Die zaak hing de afgelopen jaren als een donderwolk boven zijn carrière. Al snel gingen de media met het nieuws aan de haal en werd hij nauwelijks meer geboekt. Daardoor was ook zijn inkomen flink gedaald.

wat Danny de Munk verdient

Het vermogen van Danny de Munk

Zelf gaf Danny toe vreemd te zijn gegaan met de vrouw, maar hij beweerde met klem dat het alleen bij een ‘innige en vrijwillige zoenpartij op het toilet’ is gebleven. En dat bleek uiteindelijk ook, want de rechter sprak hem vrij. Een flinke poos, heel wat imagoschade en misgelopen inkomsten verder, begint De Munk nu weer wat in trek te raken. Maar het heeft zijn vermogen niet veel goed gedaan. Daarom schatten we zijn vermogen in op 800.000 euro.

Medelijden hoeven we echter niet te hebben hoor, want Danny zit er nog altijd warmpjes bij. Bijvoorbeeld in een van zijn huizen in Purmerend. De Amsterdammer woont samen met zijn vrouw en kinderen in Purmerend, waar hij niet één, maar twee huizen in bezit heeft. En ook nog eens met flinke overwaarde.

Het vermogen van Danny de Munk ligt op ongeveer 800.000 euro

Ruzie met ouders over geld

Een aantal jaren geleden kwam Danny de Munk in het nieuws omdat hij ruzie had met zijn ouders. Hij sprak zowel zijn vader als zijn moeder niet meer. Weer geen zachte armen om hem heen. Weekend kwam vervolgens met een artikel op de proppen, waarin het beweerde dat de ruzie om geld zou gaan. Danny zou nog enkele tonnen van zijn ouders krijgen.

Zelf reageerde Danny de Munk daar woest op. De berichtgeving klopte volgens hem van geen kant. “Ik ben er schijtziek van”, vertelde hij aan RTL Boulevard. “De ruzie gaat helemaal niet over geld. Ik schrik hiervan, want er wordt geïnsinueerd dat ik nog tonnen van ze krijg. Alsof ze dat van mij gestolen hebben. Maar ze hebben me altijd door dik en dun gesteund.”

Ook interessant

Wie is Sam van Royen? (Vriend van Suzanne Schulting)

Wie is Sam van Royen? (Vriend van Suzanne Schulting)

Hoe die het doet, doet-ie het, maar het is Sam van Royen gelukt om de knapste Nederlandse sportvrouw van 2018 aan de haak geslagen. De vriend van Suzanne Schulting heeft echter zelf ook al behoorlijk wat successen geboekt. Niet in de sport, maar in de mediawereld....

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

We kennen Sarah van Soelen allemaal wel als influencer, model én de ex-vriendin van André Hazes jr. Maar wist je dat zij ook een bekende vader heeft? Rudolf van Soelen is een zeer succesvol zakenman en heeft daarmee ook een gigantisch vermogen opgebouwd. Een heel...

Wie is de extreemrechtse Denis Kapustin precies?

Denis Kapustin is een van de weinige Russen die wél wordt gewaardeerd in Oekraïne, al is dat lang niet door iedereen. Hij heeft de Russische president Vladimir Poetin de rug toegekeerd en vecht met zijn Russische Vrijwilligerskorps mee aan de zijde van Oekraïne....

Waar woont Joel Beukers?

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers is een bekende Nederlandse ondernemer, bodybuilder en influencer die zijn populariteit voornamelijk heeft verkregen door zijn krachtige marketingstrategieën. Met een geschat vermogen van ongeveer 5 miljoen euro heeft hij zichzelf ook van een peperduur...

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Zonder enige twijfel is Bender het meest opmerkelijke journalistieke YouTube-kanaal van Nederland. Met de piepjonge Benjamin Julius Pearson Buit als gezicht van het kanaal, heeft het meer dan 200.000 abonnees. Tijd om dit mysterie eens te ontrafelen. In dit artikel...