Dit is het Gezin van Danny de Munk

‘Ik heb geen zin om braaf te leren, ik eindig toch wel, in de goot.’ Nou niets is minder waar. Danny de Munk, ooit doorgebroken door zijn rol als Ciske de Rat, heeft het thuis uitstekend voor elkaar. Een groot huis, een leuke vrouw en twee prachtige kinderen, die we graag aan je voorstellen. Dit is het gezin van Danny de Munk.

De vrouw van Danny de Munk: Jenny Sluijter

De inmiddels 54-jarige Danny de Munk is alweer 34 jaar samen met zijn vrouw Jenny Sluijter, inmiddels bekend als Jenny de Munk. De twee trouwden op 2 juni 1997, nadat ze elkaar zo’n zeven jaar daarvoor hadden leren kennen. Zij hebben samen twee kinderen, die zo nog uitgebreid aan bod komen.

Jenny Sluijter is de vrouw van Danny de Munk

Het gezin was in 2007 uitgebreid op televisie te zien in de realitysoap Danny & Jenny de Munk. Daarin was het dagelijks leven van het gezin te zien, inclusief de voorbereidingen op de première van de musical Ciske de Rat. Jenny en Danny kregen op 21 september 1998 hun eerste kind. Het werd een meisje, genaamd Bo. Vier jaar later kreeg Bo een broertje. Zijn naam is Davy.

Danny de Munk is getrouwd met Jenny

Bo de Munk, de knappe dochter van Danny

Laten we beginnen met het eerste kind. Dat is er één die je absoluut niet wil missen. De 25-jarige Bo is namelijk een lust voor het oog. Bo heeft een opleiding gevolgd tot professioneel danseres. Tijdens haar opleiding had ze bijbaantjes als serveerster, bij de Bijenkorf en bij de Harbour Club. Tegenwoordig werkt Bo als receptioniste bij kledingmerk Oger.

Bo de Munk is de dochter van Danny de Munk

Qua dansen is het niet helemaal geworden wat Bo ervan had gehoopt. In 2019 deed ze nog samen met haar vader Danny de Munk mee met het televisieprogramma Dance Dance Dance. Daarin haalden zij de halve finale, maar meer successen boekte ze niet als danseres. Dat deed ze eerder op het gebied van sociale media. Met ruim 25.000 volgers doet ze het ook niet verkeerd op Instagram. En wij begrijpen wel waarom.

Danny de Munk is de vader van Bo de Munk

Davy de Munk is de zoon van Danny

Op 9 november 2002 kregen Danny en zijn vrouw Jenny ook een tweede kind. Ditmaal werd het een jongen. En net als zijn zus is ook de 21-jarige Davy de Munk bijzonder knap. Van Davy is echter een stuk minder bekend. Hij komt niet graag in de publiciteit en deelt ook niet veel op sociale media. Daarom moeten we het wat hem betreft even doen met de foto’s. Ook geen ramp.

Davy de Munk is de zoon van Danny de Munk

Danny de Munk is de vader van Davy de Munk

De zoon en dochter van Danny de Munk

Affaire Danny de Munk

Nu denk je vast: een droomgezin. Maar niets is minder waar. Ook in de familie De Munk is er genoeg gekonkel. Zo gaf Danny de Munk onlangs toe een affaire te hebben gehad met een andere vrouw. Sterker nog, het bleef niet bij één vrouw. Hij heeft vaker met anderen geflikflooid. “In mijn leven heb ik af en toe nagedacht met mijn lul in plaats van mijn hoofd”, kroop Danny door het stof.

De incidenten vonden vijftien jaar geleden plaats, maar kwamen pas onlangs aan het licht. Desalniettemin besloot Jenny om bij Danny te blijven. Dat was echter niet de enige storm die het koppel moest doorstaan. Danny werd in 2022 ook ineens beschuldigd van verkrachting. Het gaat om iemand waarmee hij vroeger heeft samengewerkt. De Munk ontkent de beschuldigingen met klem.

“Degene die aangifte heeft gedaan, weet wat er is gebeurd en wat zij heeft gedaan. Luister goed: wat zíj heeft gedaan. Met deze vrouw heb ik geen seks gehad. We hadden een innige zoenpartij op een toilet. Ik heb nooit iemand gedwongen of verkracht.” De Munk gaf tevens aan dat de vrouw op hun volgende afspraakje geprobeerd heeft om gesprekken op te nemen, dat hij daarachter kwam en er toen mee is gekapt.

Atoombom onder gezin

De beschuldiging heeft een flinke impact gehad op het leven van De Munk. “Ik ben er kapot van. Het heeft een atoombom onder mijn gezin gelegd. Eigenlijk ben je al veroordeeld en is je imago kapotgemaakt. Ik wil dat de onderste steen boven komt.” De Munk werd daarna vrijgesproken.

Ook interessant

Wie is Sam van Royen? (Vriend van Suzanne Schulting)

Wie is Sam van Royen? (Vriend van Suzanne Schulting)

Hoe die het doet, doet-ie het, maar het is Sam van Royen gelukt om de knapste Nederlandse sportvrouw van 2018 aan de haak geslagen. De vriend van Suzanne Schulting heeft echter zelf ook al behoorlijk wat successen geboekt. Niet in de sport, maar in de mediawereld....

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

We kennen Sarah van Soelen allemaal wel als influencer, model én de ex-vriendin van André Hazes jr. Maar wist je dat zij ook een bekende vader heeft? Rudolf van Soelen is een zeer succesvol zakenman en heeft daarmee ook een gigantisch vermogen opgebouwd. Een heel...

Wie is de extreemrechtse Denis Kapustin precies?

Denis Kapustin is een van de weinige Russen die wél wordt gewaardeerd in Oekraïne, al is dat lang niet door iedereen. Hij heeft de Russische president Vladimir Poetin de rug toegekeerd en vecht met zijn Russische Vrijwilligerskorps mee aan de zijde van Oekraïne....

Waar woont Joel Beukers?

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers is een bekende Nederlandse ondernemer, bodybuilder en influencer die zijn populariteit voornamelijk heeft verkregen door zijn krachtige marketingstrategieën. Met een geschat vermogen van ongeveer 5 miljoen euro heeft hij zichzelf ook van een peperduur...

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Zonder enige twijfel is Bender het meest opmerkelijke journalistieke YouTube-kanaal van Nederland. Met de piepjonge Benjamin Julius Pearson Buit als gezicht van het kanaal, heeft het meer dan 200.000 abonnees. Tijd om dit mysterie eens te ontrafelen. In dit artikel...