Dit is het Gezin van Danny de Munk

‘Ik heb geen zin om braaf te leren, ik eindig toch wel, in de goot.’ Nou niets is minder waar. Danny de Munk, ooit doorgebroken door zijn rol als Ciske de Rat, heeft het thuis uitstekend voor elkaar. Een groot huis, een leuke vrouw en twee prachtige kinderen, die we graag aan je voorstellen. Dit is het gezin van Danny de Munk.

De vrouw van Danny de Munk: Jenny Sluijter

De inmiddels 54-jarige Danny de Munk is alweer 33 jaar samen met zijn vrouw Jenny Sluijter, inmiddels bekend als Jenny de Munk. De twee trouwden op 2 juni 1997, nadat ze elkaar zo’n zeven jaar daarvoor hadden leren kennen. Zij hebben samen twee kinderen, die zo nog uitgebreid aan bod komen.

Jenny Sluijter is de vrouw van Danny de Munk

Het gezin was in 2007 uitgebreid op televisie te zien in de realitysoap Danny & Jenny de Munk. Daarin was het dagelijks leven van het gezin te zien, inclusief de voorbereidingen op de première van de musical Ciske de Rat. Jenny en Danny kregen op 21 september 1998 hun eerste kind. Het werd een meisje, genaamd Bo. Vier jaar later kreeg Bo een broertje. Zijn naam is Davy.

Danny de Munk is getrouwd met Jenny

Bo de Munk, de knappe dochter van Danny

Laten we beginnen met het eerste kind. Dat is er één die je absoluut niet wil missen. De 25-jarige Bo is namelijk een lust voor het oog. Bo heeft een opleiding gevolgd tot professioneel danseres. Tijdens haar opleiding had ze bijbaantjes als serveerster, bij de Bijenkorf en bij de Harbour Club. Tegenwoordig werkt Bo als receptioniste bij kledingmerk Oger.

Bo de Munk is de dochter van Danny de Munk

Qua dansen is het niet helemaal geworden wat Bo ervan had gehoopt. In 2019 deed ze nog samen met haar vader Danny de Munk mee met het televisieprogramma Dance Dance Dance. Daarin haalden zij de halve finale, maar meer successen boekte ze niet als danseres. Dat deed ze eerder op het gebied van sociale media. Met ruim 25.000 volgers doet ze het ook niet verkeerd op Instagram. En wij begrijpen wel waarom.

Danny de Munk is de vader van Bo de Munk

Davy de Munk is de zoon van Danny

Op 9 november 2002 kregen Danny en zijn vrouw Jenny ook een tweede kind. Ditmaal werd het een jongen. En net als zijn zus is ook de 21-jarige Davy de Munk bijzonder knap. Van Davy is echter een stuk minder bekend. Hij komt niet graag in de publiciteit en deelt ook niet veel op sociale media. Daarom moeten we het wat hem betreft even doen met de foto’s. Ook geen ramp.

Davy de Munk is de zoon van Danny de Munk

Danny de Munk is de vader van Davy de Munk

De zoon en dochter van Danny de Munk

Affaire Danny de Munk

Nu denk je vast: een droomgezin. Maar niets is minder waar. Ook in de familie De Munk is er genoeg gekonkel. Zo gaf Danny de Munk onlangs toe een affaire te hebben gehad met een andere vrouw. Sterker nog, het bleef niet bij één vrouw. Hij heeft vaker met anderen geflikflooid. “In mijn leven heb ik af en toe nagedacht met mijn lul in plaats van mijn hoofd”, kroop Danny door het stof.

De incidenten vonden vijftien jaar geleden plaats, maar kwamen pas onlangs aan het licht. Desalniettemin besloot Jenny om bij Danny te blijven. Dat was echter niet de enige storm die het koppel moest doorstaan. Danny werd in 2022 ook ineens beschuldigd van verkrachting. Het gaat om iemand waarmee hij vroeger heeft samengewerkt. De Munk ontkent de beschuldigingen met klem.

“Degene die aangifte heeft gedaan, weet wat er is gebeurd en wat zij heeft gedaan. Luister goed: wat zíj heeft gedaan. Met deze vrouw heb ik geen seks gehad. We hadden een innige zoenpartij op een toilet. Ik heb nooit iemand gedwongen of verkracht.” De Munk gaf tevens aan dat de vrouw op hun volgende afspraakje geprobeerd heeft om gesprekken op te nemen, dat hij daarachter kwam en er toen mee is gekapt.

Atoombom onder gezin

De beschuldiging heeft een flinke impact gehad op het leven van De Munk. “Ik ben er kapot van. Het heeft een atoombom onder mijn gezin gelegd. Eigenlijk ben je al veroordeeld en is je imago kapotgemaakt. Ik wil dat de onderste steen boven komt.” De Munk werd daarna vrijgesproken.

Ook interessant

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. De vrouw die in het verleden Desi Bouterse en Ridouan Taghi verdedigde, heeft ook twee kinderen. Die zijn echter een stuk minder bekend. Wij hebben alle beschikbare informatie voor je verzameld. In dit...

Alles over de Vrouw van Badr Hari

Alles over de Vrouw van Badr Hari

We zouden niet durven om Badr Hari wispelturig en onvoorspelbaar te noemen, maar het liefdesleven dat de kickbokser leidt, past uitstekend bij zijn persoonlijkheid. Dan had hij weer een relatie met de één, dan weer met de ander, om vervolgens weer terug te komen bij...

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Als Sylvie Meis weer ergens een nieuw vriendje heeft opgeduikeld, dan weten we in ieder geval één ding zeker: hij is miljonair. Dat was bij kunstenaar Niclas Castello niet anders. De relatie tussen Niclas en Sylvie is inmiddels alweer ten einde. Misschien viel zijn...

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Heb je je ooit afgevraagd waarom wereldrecords in de sportwereld als paddenstoelen uit de grond blijven schieten? Atleten lijken constant te worstelen met de limieten van het menselijk kunnen. Sommige records zijn echter net zo taai als een tante op een...

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Ooit was Rafael van der Vaart het grootste talent dat rondliep op de Nederlandse velden. Een glorieuze loopbaan volgde, maar in rap tempo werd het ook een stuk minder met Raf. Toch heeft hij in zijn carrière de nodige topclubs gehad, met de nodige topsalarissen....