Dani uit B&B Vol Liefde slaat terug: “Juicekanalen zeiden dat…”
Dani uit B&B Vol Liefde slaat terug: “Juicekanalen zeiden dat…”

Dani was afgelopen zomer te zien in B&B Vol Liefde. Ze meldde zich aan voor Joy en reisde vervolgens af naar Spanje om te ontdekken of er een vonk zou overspringen. Dat lukte en binnen no time waren de twee niet meer bij elkaar weg te slaan. Inmiddels zijn ze al negen maanden samen en dat is voor Dani het perfecte moment om terug te slaan naar juicekanalen.

Juicekanalen

Dani en Joy vonden elkaar bij hun kennismaking in B&B Vol Liefde al snel leuk. Inmiddels wonen ze zelfs al samen en gaan ze samen met elkaar op reis. Op TikTok plaatste Dani een video waarin ze nu terugslaat naar de juicekanalen die geen vertrouwen hadden in de match tussen haar en Joy. “Wanneer alle juice kanalen zeiden dat we na twee maanden wel uit elkaar zouden gaan, wij negen maanden later.”

Samen genieten

De twee genieten met volle teugen van hun tijd samen en hebben elkaar helemaal gevonden. Hieronder vind je de video die Dani deelde op tikTok.

?? Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook…

 

Lees verder bij lovereality.nl

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...