Het bizarre Vermogen van Bridget Maasland

Ze presenteerde een scala aan televisieprogramma’s, is model en kwam regelmatig in het nieuws toen ze nog een relatie had met André Hazes jr. Bridget Maasland is een van de meest succesvolle vrouwen van haar generatie uit de Nederlandse televisiewereld. En daar hoort uiteraard ook een flink zakcentje bij. Dit is het bizarre vermogen van Bridget Maasland.

Bridget Maasland vermogen

Dat Bridget Maasland zo eenvoudig de televisiewereld in kon rollen, heeft ze voornamelijk te danken aan haar moeder. Zij werkte namelijk als visagiste voor diverse televisieprogramma’s en kreeg zo al veel mee van de wereld waarin ze later kwam te werken. Een knap koppie, een pientere houding en een hoog gehalte van zelfverzekerdheid zorgden ervoor dat Bridget al op jonge leeftijd haar televisiedebuut maakte. Zo werd zij bekend van een televisiereclame voor een gezond eetpatroon. Snoep verstandig, eet een appel, was de campagne waaraan zij meedeed.

Het salaris van Bridget Maasland

Daarna volgde een uiterst succesvolle televisiecarrière. Ze werd presentatrice bij TMF en later bij BNN en Talpa. Zo was ze onder meer te zien bij De nationale IQ-test, Big Brother en Neuken doe je zo! en nog een grote waslijst aan andere programma’s. Later kreeg ze ook wat klussen als actrice, maar ze werd vooral bekend met het presenteren van RTL Boulevard. Daarnaast had ze een column in De Telegraaf, deed ze tussendoor nog modellenwerk en stond ze poedelnaakt in de Playboy.

Wat Bridget Maasland verdient

Het vermogen van Bridget Maasland

Al met al een flinke curriculum vitae dus. En daar heeft ze ook nog eens behoorlijk aan verdiend. Met al die klussen is ze namelijk miljonair geworden. Ze heeft haar eigen bedrijf opgericht. Mongoose B.V. had in 2015 nog een vermogen van 414.000 euro. In de jaren die daarop volgden, is dat bedrag nog flink meer geworden. Het geschatte vermogen van Bridget Maasland ligt op dit moment rond de 1,5 miljoen euro.

Bridget Maasland geld

Dat heeft er ook mee te maken dat ze haar eigen productiemaatschappij genaamd Haagse Bluf tussentijds aan Endemol heeft verkocht. Het is niet bekend wat ze daar exact mee heeft opgestreken, maar dat zal ongetwijfeld over tonnen gaan. Daarnaast heeft Bridget een huis in Amsterdam in bezit. Dat pand heeft haar ooit zo’n 800.000 euro gekost. Daarvoor moest ze wel een hypotheek afsluiten van 750.000 euro en een lening bij haar ouders van 180.000, zodat ze ook nog kon verbouwen.

Het vermogen van Bridget Maasland is 1,5 miljoen euro

Eigen lingeriezaak en kledingmerk

Haar werk in de entertainment-industrie is niet het enige waar Bridget haar geld mee verdient. Ze heeft namelijk ook de ondernemersgeest. Zo lanceerde ze in 2011 haar eigen kledingmerk B By Bridget. Daarnaast heeft ze een eigen lingeriezaak gehad. Daarmee trad ze in de voetsporen van haar ouders die samen ook een kledingwinkel en een lingeriezaak hebben gehad. “Ik ken mijn ouders alleen maar werkend”, vertelde Maasland daarover. “Dat sloeg over op mij. Hun motto: als je maar hard werkt en ervoor gaat, is alles mogelijk.”

Bridget Maasland naakt playboy

Geld speelt dus een belangrijke rol in het leven van Bridget. “Geld interesseert me in principe niet, maar ik ben wel blij dat ik genoeg heb om een prettig leven te leiden, waardoor er iets minder zorgen zijn. Mijn vermogen klinkt groter dan dat het is, maar ik heb wel in goede dingen belegd en ik ben altijd zorgvuldig met geld omgegaan. Natuurlijk is het een onzekere wereld. Voor iedereen, maar bij televisie helemaal. Ik hou daar wel rekening mee. En ik heb ook een zoon waar ik goed voor wil zorgen.”

Bridget Maasland heeft een zoon

De ex-vriendjes van Bridget

Op financieel vlak gaat het Bridget dus voor de wind. Op liefdesgebied ligt het echter allemaal wat gecompliceerder. In 2000 kreeg ze een relatie met televisieproducent Pepijn Padberg. In 2008 kregen zij een zoon, genaamd Mees Padberg. In 2009 trouwden Bridget en Pepijn met elkaar, maar datzelfde jaar vond ook hun scheiding plaats. In het vervolg kreeg Maasland een relatie met Johnny de Mol, Bram Pattel en André Hazes jr. Maar geen van die relaties hield stand.

Bridget Maasland ging met Pepijn Padberg

Inmiddels is Bridget happy single. Maar dat betekent zeker niet dat ze geen aandacht van mannen krijgt. In de podcast Chickchat vertelde ze dat ze regelmatig een onenightstand heeft. “Ik heb misschien ook wel meer testosteron in m’n lijf dan de gemiddelde vrouw. Daarom heb ik ook geen moeite met seks zonder gevoel. Maar ik ga nooit met iemand mee naar huis. Het gebeurt altijd in míjn huis.”

Ook interessant

Hoeveel kamelen is het waard? (Kamelen Rekenmachine)

Hoeveel kamelen is het waard? (Kamelen Rekenmachine)

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel je waard bent in kamelen? De Kamelen Calculator biedt een grappige manier om dit te ontdekken. Door een aantal eenvoudige vragen over jezelf te beantwoorden, berekent deze quiz hoeveel kamelen je waard bent. Maar nog veel leuker: je...

Op deze Manier bespaar je veel Geld

Op deze Manier bespaar je veel Geld

Geld besparen is slim en heeft veel voordelen voor jezelf. Het helpt niet alleen met je financiën, maar ook met je algemene gesteldheid. Je kunt zo sparen voor iets leuks, je schulden afbetalen of een comfortabel pensioen opbouwen. Wanneer je slim met je geld omgaat...

Wanneer is een Startup geen Startup meer?

Wanneer is een Startup geen Startup meer?

Omdat het lange tijd werd geassocieerd met jonge creatieven boordevol ideeën, heeft de naam startup een zekere aantrekkingskracht. Maar in de kern is een startup gewoon een bedrijf in de beginfase. Dit betekent dat een startup op een gegeven moment niet meer correct...

Meer Focustijd dankzij Boekhoudsoftware

Meer Focustijd dankzij Boekhoudsoftware

Tijd is kostbaar, zeker als je een eigen bedrijf runt. Als je een eenmanszaak runt weet je namelijk hoe waardevol het is om je tijd te besteden aan kerntaken, in plaats van administratie. Boekhoudsoftware levert je op vijf manieren extra tijdswinst op. We leggen je...

De 3 grootste Voordelen van Lockers op Kantoor

De 3 grootste Voordelen van Lockers op Kantoor

Lockers op kantoor bieden een hoop mogelijkheden om rommelige werkplekken en kantoren te verbeteren. Ze kunnen een rustige en productieve werkomgeving creëren. Tegenwoordig zijn er meer dan genoeg opties om dit op een stijlvolle manier te doen zodat het kantoor nog...

Welke Manieren van Ladingzekering zijn er allemaal?

Welke Manieren van Ladingzekering zijn er allemaal?

Het op de juiste manier zekeren van lading tijdens het transporteren van goederen is essentieel voor de veiligheid op de weg. Daarnaast voorkom je schade aan goederen en vermijd je hoge boetes. In deze blog gaan we verschillende manieren van ladingzekering bespreken...