Het bizarre Vermogen van Bridget Maasland

Ze presenteerde een scala aan televisieprogramma’s, is model en kwam regelmatig in het nieuws toen ze nog een relatie had met André Hazes jr. Bridget Maasland is een van de meest succesvolle vrouwen van haar generatie uit de Nederlandse televisiewereld. En daar hoort uiteraard ook een flink zakcentje bij. Dit is het bizarre vermogen van Bridget Maasland.

Bridget Maasland vermogen

Dat Bridget Maasland zo eenvoudig de televisiewereld in kon rollen, heeft ze voornamelijk te danken aan haar moeder. Zij werkte namelijk als visagiste voor diverse televisieprogramma’s en kreeg zo al veel mee van de wereld waarin ze later kwam te werken. Een knap koppie, een pientere houding en een hoog gehalte van zelfverzekerdheid zorgden ervoor dat Bridget al op jonge leeftijd haar televisiedebuut maakte. Zo werd zij bekend van een televisiereclame voor een gezond eetpatroon. Snoep verstandig, eet een appel, was de campagne waaraan zij meedeed.

Het salaris van Bridget Maasland

Daarna volgde een uiterst succesvolle televisiecarrière. Ze werd presentatrice bij TMF en later bij BNN en Talpa. Zo was ze onder meer te zien bij De nationale IQ-test, Big Brother en Neuken doe je zo! en nog een grote waslijst aan andere programma’s. Later kreeg ze ook wat klussen als actrice, maar ze werd vooral bekend met het presenteren van RTL Boulevard. Daarnaast had ze een column in De Telegraaf, deed ze tussendoor nog modellenwerk en stond ze poedelnaakt in de Playboy.

Wat Bridget Maasland verdient

Het vermogen van Bridget Maasland

Al met al een flinke curriculum vitae dus. En daar heeft ze ook nog eens behoorlijk aan verdiend. Met al die klussen is ze namelijk miljonair geworden. Ze heeft haar eigen bedrijf opgericht. Mongoose B.V. had in 2015 nog een vermogen van 414.000 euro. In de jaren die daarop volgden, is dat bedrag nog flink meer geworden. Het geschatte vermogen van Bridget Maasland ligt op dit moment rond de 1,5 miljoen euro.

Bridget Maasland geld

Dat heeft er ook mee te maken dat ze haar eigen productiemaatschappij genaamd Haagse Bluf tussentijds aan Endemol heeft verkocht. Het is niet bekend wat ze daar exact mee heeft opgestreken, maar dat zal ongetwijfeld over tonnen gaan. Daarnaast heeft Bridget een huis in Amsterdam in bezit. Dat pand heeft haar ooit zo’n 800.000 euro gekost. Daarvoor moest ze wel een hypotheek afsluiten van 750.000 euro en een lening bij haar ouders van 180.000, zodat ze ook nog kon verbouwen.

Het vermogen van Bridget Maasland is 1,5 miljoen euro

Eigen lingeriezaak en kledingmerk

Haar werk in de entertainment-industrie is niet het enige waar Bridget haar geld mee verdient. Ze heeft namelijk ook de ondernemersgeest. Zo lanceerde ze in 2011 haar eigen kledingmerk B By Bridget. Daarnaast heeft ze een eigen lingeriezaak gehad. Daarmee trad ze in de voetsporen van haar ouders die samen ook een kledingwinkel en een lingeriezaak hebben gehad. “Ik ken mijn ouders alleen maar werkend”, vertelde Maasland daarover. “Dat sloeg over op mij. Hun motto: als je maar hard werkt en ervoor gaat, is alles mogelijk.”

Bridget Maasland naakt playboy

Geld speelt dus een belangrijke rol in het leven van Bridget. “Geld interesseert me in principe niet, maar ik ben wel blij dat ik genoeg heb om een prettig leven te leiden, waardoor er iets minder zorgen zijn. Mijn vermogen klinkt groter dan dat het is, maar ik heb wel in goede dingen belegd en ik ben altijd zorgvuldig met geld omgegaan. Natuurlijk is het een onzekere wereld. Voor iedereen, maar bij televisie helemaal. Ik hou daar wel rekening mee. En ik heb ook een zoon waar ik goed voor wil zorgen.”

Bridget Maasland heeft een zoon

De ex-vriendjes van Bridget

Op financieel vlak gaat het Bridget dus voor de wind. Op liefdesgebied ligt het echter allemaal wat gecompliceerder. In 2000 kreeg ze een relatie met televisieproducent Pepijn Padberg. In 2008 kregen zij een zoon, genaamd Mees Padberg. In 2009 trouwden Bridget en Pepijn met elkaar, maar datzelfde jaar vond ook hun scheiding plaats. In het vervolg kreeg Maasland een relatie met Johnny de Mol, Bram Pattel en André Hazes jr. Maar geen van die relaties hield stand.

Bridget Maasland ging met Pepijn Padberg

Inmiddels is Bridget happy single. Maar dat betekent zeker niet dat ze geen aandacht van mannen krijgt. In de podcast Chickchat vertelde ze dat ze regelmatig een onenightstand heeft. “Ik heb misschien ook wel meer testosteron in m’n lijf dan de gemiddelde vrouw. Daarom heb ik ook geen moeite met seks zonder gevoel. Maar ik ga nooit met iemand mee naar huis. Het gebeurt altijd in míjn huis.”

Ook interessant

Hoe omgaan met een Collega die je niet mag?

Hoe omgaan met een Collega die je niet mag?

Tegen de tijd dat je volwassen bent, ben je een expert in het beoordelen van jezelf en anderen. Je hebt jaren de tijd gehad om helder te krijgen met wat voor soort mensen je van nature goed overweg kunt en met wie niet. Op het werk hebben we allemaal gezien hoe...

Dit is het (miljoenen) Vermogen van Sylvie Meis

Dit is het (miljoenen) Vermogen van Sylvie Meis

Sylvie Meis heeft de laatste jaren meer miljonairs gedatet dan presenteerklussen gehad. De knappe blondine werd bekend als de vriendin van toenmalig profvoetballer Rafael van der Vaart, maar daarna nog heel wat mannen versleten, wat ook haar eigen portemonnee ten...

Alles over het Vermogen van Andrew Tate

Alles over het Vermogen van Andrew Tate

Andrew Tate was in het jaar 2023 de derde meest gegoogelde man ter wereld. Dan weet je dat je het echt gemaakt hebt als influencer. En laat Tate nou ook nog eens een enorme ondernemersdrift hebben. Een gouden combinatie voor je bankrekening natuurlijk. Dus hoeveel...

Het miljoenen Vermogen van Roxeanne Hazes!

Het miljoenen Vermogen van Roxeanne Hazes!

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft er zelfs een term voor bedacht. Heel showbizz minnend Nederland is al jaren in de ban van Hazologie. Een studie naar het privéleven van de familie Hazes. Want daar is altijd wel wat te beleven. Zo wil Roxeanne Hazes geld zien van...

Het Vermogen van Juicekoninging Yvonne Coldeweijer

Het Vermogen van Juicekoninging Yvonne Coldeweijer

Pssst, heb je het al gehoord? Niet doorvertellen hoor, maar het salaris van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer ligt op straat. Zelf weet Yvonne via haar vele 'spionnen' altijd de meest sappige nieuwtjes en roddels te brengen over bekende Nederlanders. Ditmaal is zij...

Het Vermogen van Advocaat Inez Weski

Het Vermogen van Advocaat Inez Weski

De allergrootste, allergemeenste en de allersmerigste criminelen moeten verdedigen. Je moet er maar zin in hebben. Voor advocaat Inez Weski was het als strafpleiter haar dagelijkse bezigheid. In naam van de rechtsstaat, zoals ze zelf zegt, maar duidelijk ook met het...