Bijzondere mijlpaal voor Seven Cudogham uit Een Huis Vol
Bijzondere mijlpaal voor Seven Cudogham uit Een Huis Vol

Seven Cudogham heeft een bijzondere mijlpaal behaald. Een van de kinderen van de familie Cudogham, bekend van hun deelname aan Een Huis Vol, heeft een volgende stap gezet in zijn judo-carrière. Afgelopen vrijdag had Seven namelijk een judo examen waar hij een groene slip behaalde voor op zijn gele band.

Judo

Seven heeft het helemaal naar zijn zin op judo. “Opperste concentratie van onze Seven tijdens het judo examen”, schrijft het gezin op Instagram. “En met resultaat. Seven heeft een groene slip gehaald op zijn gele band. Dat wordt dus weer naaien. Goed gedaan Seven, op naar de zwarte band.”

Oude bekende

Seven volgt de judolessen bij een oude bekende. “Wat doet meester Johan het leuk. Kik heeft ook jaren les gehad van meester Johan”, aldus het gezin. Hieronder bekijk je twee foto’s van Seven in actie op de judomat.

? Niets missen van Een Huis Vol? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!


 

Lees verder bij lovereality.nl

Ook interessant

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Roy maakte woensdagavond zijn entree in Lang Leve de Liefde. Hij is gekoppeld aan Chassidy en dat bleek zowaar een uitstekende match. Ze kunnen het vanaf seconde één goed vinden met elkaar en de avond werd afgesloten met een paar kusjes in bed. ‘Bloempot!’ Chassidy en...