Big Brother-Ariana laat deze lieve items achter voor Randy, Tom en Karen
Big Brother-Ariana laat deze lieve items achter voor Randy, Tom en Karen

Ariana heeft op zaterdagavond het Big Brother-huis moeten verlaten. Ze stond bij de derde liveshow lijnrecht tegenover Tyron, Randy en Doriana en trok uiteindelijk aan het kortste eind. Het vertrek van Ariana is echter niet onopgemerkt gegaan. Bij haar vertrek uit het huis, heeft Ariana namelijk een aantal lieve items achtergelaten voor drie van haar medebewoners: Randy, Tom en Karen.

Lieve items

Ariana gaf al aan dat ze het idee had dat zij het Big Brother-huis zou verlaten. Ze besloot dan ook voor de zekerheid alvast actie te ondernemen. Zo liet ze bij Tom een briefje achter met de tekst: “Lieve Tom, dank voor de fijne gesprekken. Ik hoop buiten nog eens een maskertje met je te doen.” Ook liet ze een bloem bij hem achter. Randy kreeg ook een briefje van Ariana inclusief een talisman. Karen kreeg op haar beurt een boeddhabeeldje.

Blij met exit

Eerder liet de zus van Ariana al weten dat ze blij is dat haar zusje het huis heeft verlaten. “Godzijdank, ze mag eruit….

 

Lees verder bij lovereality.nl

Ook interessant

nooit meer schoonmaken na je lunch

nooit meer schoonmaken na je lunch

Een tosti-ijzer, grillplaat of broodrooster ontbreekt in vrijwel geen enkele keuken. Lekker snel en makkelijk een tosti of andere lekkernij bereiden; we kunnen niet meer zonder. Toch is er een nadeel aan dit apparatuur. Het wordt snel vies en schoonmaken is géén fijn...

Joost Kleins Songfestival-nummer Europapa komt op déze dag uit

Joost Kleins Songfestival-nummer Europapa komt op déze dag uit

We schreven twee maanden geleden al vol enthousiasme dat Joost Klein voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival 2024 gaat. We love it, want Joost Klein is jong, vernieuwend en eh... hot. Maar vooral doet hij het echt eens even ANDERS. En nu laat hij met een teaser...