Betaalbare bungalow op Funda ligt aan een heerlijk rustgevend park
Betaalbare bungalow op Funda ligt aan een heerlijk rustgevend park

Droom jij van een huisje in de natuur en volledige privacy? Zoek dan niet verder. Deze bungalow, in een bosrijke omgeving, heeft een royaal perceel met eigen grond. Onbetaalbaar? Verre van! Het is een klein wonder dat dit fijne huisje nog te koop staat.

We kwamen deze vrijstaande bungalow tegen op Funda. Dit huisje staat verscholen aan de rand van een park, “Onze Woudstee” in Hierden. Met een perceel van maar liefst 925 m² heb je hier genoeg ruimte om het helemaal naar smaak te maken.

Vrijstaande bungalow aan het park

Deze bijzondere woning bevindt zich in het Gelderse dorp Hierden, in de gemeente Harderwijk. Deze bungalow is een echte eyecatcher, onder andere vanwege de privacy en het enorme perceel. Denk voor het gemak het stoffige interieur een beetje weg.

Als jij je graag even terugtrekt op z’n tijd is dit een huis om van te dromen. Het huis ligt namelijk flink beschut en is zowel via de openbare weg en de hoofdingang van het park te bereiken.

funda-bungalow-park-perceel

Ruimte voor jouw ultieme…

 

Lees verder bij manly.nl

Ook interessant

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Het is weer weekend en dus heb je de ruimte om even bij te komen van de drukke week op werk of school. Het is tijd voor wat ontspanning of juist een goed feestje. Het maakt niet uit wat je plan is, een lekker drankje is altijd welkom. Je kunt kiezen voor een vertrouwd...

Perfect uitzicht op Circuit Zandvoort vanuit deze Funda-woning

Perfect uitzicht op Circuit Zandvoort vanuit deze Funda-woning

De Formule 1 trok vorig jaar gemiddeld 300.000 bezoekers naar Circuit Zandvoort. Om er dit jaar bij te kunnen zijn, betaal je tussen € 60 en € 545 per dag. Maar je hebt ook de kans om eenmalig íets meer te betalen en het ieder jaar vanaf je balkon te aanschouwen. ...