André Onana zoekt confrontatie op met Samuel Eto’o
André Onana zoekt confrontatie op met Samuel Eto’o

Gisteren speelde Kameroen voor de Afrika Cup tegen Gambia. Tot grote verbazing keepte niet Manchester United-keeper André Onana, maar zijn neef Fabrica Ondoa. Onana zou de confrontatie met Samuel Eto’o, de bondsvoorzitter van Kameroen, zijn aangegaan.

Onana boos op Eto’o

André Onana is kwaad geworden om zijn reserverol bij Kameroen voor de wedstrijd tegen Gambia. Tijdens de wedstrijd keepte niet André Onana, maar zijn neef Fabrica Ondoa. Toen de keeper van Manchester United hoorde dat hij niet keepte is hij woest naar bondsvoorzitter Samuel Eto’o gerend.

Onana zat de gehele wedstrijd op de reservebank voor Kameroen, maar hij accepteerde zijn rol als wisselspeler niet zomaar. Op het moment dat bondscoach Rigobert Song zijn basiselftal bekendmaakte, rende de doelman van Manchester United boos naar Eto’o.

OnanaOnana

Verantwoordelijk

Onana hield Eto’o verantwoordelijk voor de keuze van de bondscoach, hoewel Sports News Africa meldt dat Song zelf de beslissing heeft genomen….

 

Lees verder bij parra.nu

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...