Alex Soze over stoppen met drank en drugs
Alex Soze over stoppen met drank en drugs

Na het succes van onze eerdere documentaire over de controversiële Alex Soze, is het de hoogste tijd om is te kijken hoe het nu met hem gaat. Kallie is opnieuw langsgegaan bij de spraakmakende man en het gaat inmiddels gelukkig een stuk beter met hem, zo zegt Alex Soze dat hij is gestopt met drank en drugs. Bekijk de video onderaan het artikel.

Alex Soze over drank en drugs

In de video geeft Alex aan dat hij is gestopt met drank en drugs. ‘Ik ben gestopt met mezelf te beperken en te verdoven. Ik vind mezelf gewoon ook heel leuk nu op dit moment. En ja, dat wil ik heel bewust meemaken’, aldus Alex Soze die aangeeft er geen ‘Dave Roelvinkje’ van maken.

Vorige maand brachten we een succesvolle documentaire uit over Alex Soze. Kallie zocht Alex op en samen doorliepen ze belangrijke momenten uit zijn leven. Ze hadden het over zijn jeugd, ingeslagen schedel, steekincident & nog veel meer. Check de documentaire hier!

Bekijk hier de video

Lees verder bij parra.nu

Ook interessant

Jake Paul (vriendje Jutta) spreekt opeens vloeiend Nederlands

Jake Paul (vriendje Jutta) spreekt opeens vloeiend Nederlands

Een jaar terug probeerde Jutta Leerdam het Nederlands van haar Amerikaanse vrijer al bij te schaven, al kwam het toen niet veel verder dan een 'alsjeblieft' en 'dankjewel'. Nu blijkt die Jake Paul toch een knoeperd van een taalknobbel te hebben, want de beste man...

Dít is de Mol in WIDM 2024 volgens oud-winnaar Daniël Verlaan

Dít is de Mol in WIDM 2024 volgens oud-winnaar Daniël Verlaan

Wie is de Mol? 2024 is in volle gang – en het duurt niet héél lang meer voordat we ontdekken wie de grote saboteur was dit seizoen. Oud-winnaar Daniël Verlaan denkt het overigens al bijna zeker te weten: dít is de Mol in Wie is de Mol? 2024. Ook geeft hij de ultieme...