ALDI roept croissantjes terug omdat ze metaal kunnen bevatten
ALDI roept croissantjes terug omdat ze metaal kunnen bevatten

De afbakcroissants bevatten een gevaarlijk bestanddeel

ALDI heeft een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgekondigd, want in afbakcroissantjes die de winkel verkoopt zouden sporen van metaal kunnen zitten. Wie zo’n croissantje consumeert zou zelfs verwondingen kunnen oplopen.

Croissants

Heb jij onlangs afbakcroissants bij de ALDI gekocht? Let dan goed op. Tijdens de productie is er iets misgegaan, waardoor de croissants mogelijk metaaldeeltjes bevatten. Volgens de supermarkt kunnen hierdoor verwondingen ontstaan. En dat risico wil je natuurlijk niet lopen!

Om welk product gaat het?

Het gaat enkel om verpakkingen met houdbaarheidsdatum 21 februari 2024; producten met een andere houdbaarheidsdata zijn niet getroffen, en deze kun je dus gewoon eten. De overige specificaties van de desbetreffende afbakcroissants kun je hieronder vinden:

Product: Roomboter Croissant, 180G, 4 ST (De Afbakker)
Streepjescode: 23017160
Houdbaarheidsdatum: 21-2-2024

Beeld: ©ALDI

Niet opeten

Heb jij deze…

 

Lees verder bij www.tipsenweetjes.nl

Ook interessant

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Roy maakte woensdagavond zijn entree in Lang Leve de Liefde. Hij is gekoppeld aan Chassidy en dat bleek zowaar een uitstekende match. Ze kunnen het vanaf seconde één goed vinden met elkaar en de avond werd afgesloten met een paar kusjes in bed. ‘Bloempot!’ Chassidy en...