Aha! Deze maand krijg je extra nettoloon en dít is waarom
Aha! Deze maand krijg je extra nettoloon en dít is waarom

Dat klinkt niet verkeerd

Nu alles een stukje duurder is geworden, is het des te leuker dat je deze maand aan het einde van de streep er toch op vooruitgaat. Want wat blijkt? De hoogte van het nettosalaris stijgt deze maand. Komt dat even goed uit!

De korting gaat omhoog

Het heeft allemaal te maken met de loonheffingskorting. In januari zal het je waarschijnlijk opvallen dat er meer nettosalaris op je bankrekening wordt gestort. Dit komt doordat de loonheffingskorting uit loonbelasting en premie voor de volksverzekeringen bestaat. Oké, dat zegt natuurlijk nog helemaal niets, maar omdat de korting hierop omhooggaat, gaat je nettoloon ook wat omhoog. Heerlijk!

Tabel

Natuurlijk wil je ook weten hoeveel je erop vooruitgaat. Daarom heeft Libelle een handig tabelletje opgesteld, zodat je precies weet – als je een minimum- of modaal inkomen hebt – hoeveel je vooruitgaat.

  • Minimumloon 36 uur: €2086 – €131
  • Minimumloon 38 uur: €2202 – €199
  • Minimumloon 40 uur: €2318 –…

Lees verder bij www.tipsenweetjes.nl

Ook interessant

vanaf dit jaar te zien op HBO Max

vanaf dit jaar te zien op HBO Max

Pak je ‘wand’ er maar vast bij en schrijf een uilenpost naar je Wizarding World maatje. De nieuwe Harry Potter serie van HBO heeft een eerste releasedatum gekregen. Nou, een soort van releasedatum dan. Er wordt namelijk nog geen concrete datum gegeven, maar wel een...

in deze vlog is Myron Koops naakt te zien

in deze vlog is Myron Koops naakt te zien

Myron Koops, kennen we allemaal als de vriendin van Enzo Knol.  Inmiddels wonen Myron en Enzo in hun nieuwe woning. Inmiddels is Myron zelf zwanger van Enzo. Dat maakten ze zelf bekend op Instagram, nadat Jan Roos en Dennis Schouten dit meldden bij hun programma,...