8 handige accessoires voor op je e-bike die je beslist wil hebben
8 handige accessoires voor op je e-bike die je beslist wil hebben

We scheuren wat rond met de e-bike, maar er is nog ruimte om je fietsplezier te optimaliseren en personaliseren. We doken in de wereld van de e-bike accessoires en vonden deze must-haves die je rit veiliger, handiger en stijlvoller maken.

Van een trillingsvrije achteruitkijkspiegel tot een ruime fietstas die alles aankan, ontdek hoe je jouw e-bike ervaring naar een hoger niveau tilt. Upgrade je rijplezier met deze essentiële toevoegingen voor jouw e-bike.

8. Cover voor bescherming van je display

De display van je e-bike is superhandig, maar je moet hem natuurlijk wel altijd goed af kunnen lezen. Bescherm je e-bike display tegen regenbuien met een transparante cover van MH.

De meeste e-bike displays zijn wel spatwaterdicht, maar zijn niet bestand tegen echte regenbuien. Met deze displaycover voeg je een extra laag waterdichte bescherming toe aan je display.

e-bike-accessoires
(Foto: Bol.com)

7. Dubbele beveiliging van je e-bike met een stevig slot

Diefstal van e-bikes of de onderdelen

 

Lees verder bij manly.nl

Ook interessant

Jake Paul (vriendje Jutta) spreekt opeens vloeiend Nederlands

Jake Paul (vriendje Jutta) spreekt opeens vloeiend Nederlands

Een jaar terug probeerde Jutta Leerdam het Nederlands van haar Amerikaanse vrijer al bij te schaven, al kwam het toen niet veel verder dan een 'alsjeblieft' en 'dankjewel'. Nu blijkt die Jake Paul toch een knoeperd van een taalknobbel te hebben, want de beste man...

Dít is de Mol in WIDM 2024 volgens oud-winnaar Daniël Verlaan

Dít is de Mol in WIDM 2024 volgens oud-winnaar Daniël Verlaan

Wie is de Mol? 2024 is in volle gang – en het duurt niet héél lang meer voordat we ontdekken wie de grote saboteur was dit seizoen. Oud-winnaar Daniël Verlaan denkt het overigens al bijna zeker te weten: dít is de Mol in Wie is de Mol? 2024. Ook geeft hij de ultieme...