11 LEGO sneakers die je zo aan je collectie wil toevoegen
11 LEGO sneakers die je zo aan je collectie wil toevoegen

Als jouw levensmotto ‘if you can’t beat them, join them’ luidt, dan is dit een bericht voor jou. Als je LEGO sneakers draagt, kun je immers niet meer op een steentje gaan staan. En voorkom je helse pijnen. Om je van wat inspiratie te voorzien, vroegen we DALL-E om bekende sneakers te genereren in LEGO.

De resultaten zijn – in sommige gevallen – best overtuigend. Maar in andere gevallen is wel héél duidelijk dat het niet makkelijk wordt om dit te bouwen van bestaande LEGO-steentjes. Een kniesoor die op dat soort details let. Het gaat om het idee, toch?

LEGO sneakers die werkelijkheid zouden moeten worden

LEGO heeft zelf al een keer een paartje Adidasjes uitgebracht, maar Nike Air Max 1‘s van LEGO hebben we nog niet eerder gezien. Of New Balance M1500’s, een persoonlijke favoriet van ondergetekende. Heel eerlijk: we vinden het geen slechte poging van onze kunstmatig intelligente tekenaar.

De best gelukte LEGO sneaker is toch wel…

 

Lees verder bij jfk.men

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...